windows10 windows slogan logo

Ultra-mobile Premium Cashback

Таблети FUJITSU STYLISTIC или преносими компютри LIFEBOOK и единият, и другият са правилното решение – и със 200 BGN отстъпка, не може да има по-добро време за покупка! Възползвайте се от отстъпката от 200 BGN  за ултрамобилни, първокласни преносими компютри и таблети Fujitsu при покупка от 01.06.2017 до 30.11.2017 в някой от магазините на Fujitsu.*
За да прочетете пълните общи условия, отидете на

x

Прочетете повече

Съгласявам се Fujitsu Technology Solutions да събира, съхранява и обработва моите лични данни (име, адрес, телефонен номер, имейл адрес или други лични данни/информация, които са доброволно предоставени от мен) особено в контекста на регистрацията към нашата кампания и с изпращането на информация и оферти за продукти, както и за маркетингови или други информационни събития от самите Fujitsu Technology Solutions или от упълномощени трети страни. (особено по отношение на групови компании на Fujitsu, техните партньори или други назначени чрез договор трети страни).

След това моите лични данни ще бъдат предадени на трети страни и/или ще станат достъпни за други. Fujitsu Technology Solutions ще съхранява моите лични данни за съответната цел и ще ги изтрие, ако не бъдат използвани или станат неактуални.

Не се извършват прехвърляния на данни на трети страни, които не са обвързани с договор, и ако е необходимо, искаме вашето разрешение.

This promotion has ended. If you have any queries please contact fujitsu@promotion-support.com